Снежно срце

350 ден

1 на залиха

Орнамент од полемарна глина.

Време за испорака: 3-5 работни дена

Рачно изработено срце од полимерна глина и додатоци – дрвени монистри на восочен конец.  Должина 11цм.

Достапни е само едно.

Бидете први што ќе дадете оценка за “Снежно срце”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Оценки

Сеуште нема оценки

Политика за враќање / замена на производ

Доколку производот е оштетен при примањето, истиот може да се замени за сличен бидејќи повеќето се уникати - изработка на ист е можна само за некои плетени модели доколку располагаме со истиот употребен конец. Доколку клиентот сака враќање без замена, истото може да го направи во рок од 15 дена.

Главно мени