Дел од заедницата на ПОГОН можеш да станеш преку притискање на копчето “приклучи се” и пополнување на формата за пријава или пак можете да ни испратите е-маил на contact@pogon.mk или да се јавите на телефонскиот број 02 3 298 295 за повеќе информации.

Главно мени