Како дел од платформата на ПОГОН вие добивате простор каде може да ја отворите вашата продавница која го носи името на вашиот бренд, да ги изложите вашите продукти и со еден клик купувачот може да ги види сите продукти кои ги нудите, а исто така и да ги купи во секое време.

Вашите продукти ќе стигнат до повеќе од 30 000 потенцијални купувачи преку нашиот newsletter и до повеќе од 150.000 луѓе преку спонзорирани постви на нашите социјални мрежи.

Главно мени