Slide 690 ден СИРУП ОД ГЛУВАРЧЕ

- без додаден шеќер -


во кошничка
Slide 690 ден БОРОВ СИРУП

- без додаден шеќер -
во кошничка
Slide 1000 ден Rose Quartz Gem Tree
во кошничка
Slide 600 ден Оригинален принт на памучна маица “Градот убав”
во кошничка
Slide 450 ден Оригинален принт на алуминиумско шише “Градот убав”
во кошничка
Slide 120 ден Рачно направен природен глицерински сапун со Јојоба
во кошничка
Slide 130 ден Рачно направен природен глицерински
сапун од Лаванда
во кошничка
Slide 130 ден Fimo Leather - Ефект на кожа
во кошничка

НАЈНОВИ ПРОИЗВОДИ

НА КОГО МУ ПОМОГНАВМЕ

Досега помогнавме на 3.420 жени што преживеале семејно насилство.

Досега обезбедивме 8.221 правен совет и помош.

Досега на 1.969 жени им пруживме психолошка помош.

Вкупно на 4.124 мажи и жени им помогнавме да ги разрешат нивните правни проблеми.

Досега на 5.320 деца им помогнавме да живеат во ненасилна средина.

Досега на 2.190 жени кои претрпеле семејно насилство им помогнавме да станат економски независни.

НАШИТЕ КРЕАТИВЦИ

 • Испорака
  повеќе начини на испорака
 • Гаранција
  замена на производи
 • Безбедно плаќање
  со сите платежни картички
 • Поддршка
  тимот на pogon.mk

Главно мени