Покрај основниот пакет на услуги Pogon.mk со доплата Ви нуди лепеза да на дополнителни услуги за раст на Вашиот бренд и бизнис. Оттука, доколку сте заинтересирани за нашите дополнителни услуги, со штиклирање изберете ја опцијата која Вам најмногу ви одговара (можен е избор на повеќе од една опција):

  • Вашиот производ да биде прикажан помеѓу топ 10 брендови при пребарување во соодветната категорија, 500 денари (месечно)
  • Вашиот производ да се прикаже помеѓу топ 10 продавници на почетната страна на погон.мк, 500 денари (месечно)
  • Вашиот бренд да добие ударна позиција на почетната страна на погон.мк, 1.500 денари (месечно)
  • Таргетирана промоција на Вашиот бренд и производи на социјани медиуми и е-маил еднократно во текот на месецот (1.600 денари)  или пак во облик на кампања (13.000 денари) (по договор)
  • Професионално фотографирање на Вашите производи, континуирано месечно одржување на Вашата продавница и логистичка поддршка во доставување на производите, цена по договор која се утврдува согласно спецификите на секој бизнис поединечно (по договор)

Главно мени