Илјадници купувачи чекаат
на твоите производи и услуги

ЗОШТО ДА ПРОДАВАШ СО НАС

Приклучи се на пазар од илјадници купувачи од секаде
кои чекаат да купат рачно изработени и уникатни прозводи

Ниски провизии

Моќни алатки

Поддршка

Како да почнам со продажба

Брзо и лесно во неколку чекори

Аплицирај за продавач

Корисничко име*

Емаил адреса*

Име и презиме*

Име на продавница*

https://pogon.mk/prodavnica/[your_store]

Адреса 1*

Адреса 2

Држава*

Град / нас. место

Општина

Поштенски код*

Телефон*

Кратка приказна за вашиот бизнис*

Линк до вашиот веб, FB или Instagram профил*

Провизија*

Лозинка*

Повтори лозинка*

* Се согласувам со  Условите и политиката на користење

Време е за продажба

Главно мени