За да станете дел од заедницата на ПОГОН потребно е да имате продукт/услуга кој сакате да допре до поголем број на потрошувачи, сакате да бидете во континуирана соработка со останатите изложувачи и професионално/претприемачки се надградувате.

Главно мени