Аплицирај за продавач

Корисничко име*

Емаил адреса*

Име и презиме*

Име на продавница*

https://pogon.mk/prodavnica/[your_store]

Адреса 1*

Адреса 2

Држава*

Град / нас. место

Општина

Поштенски код*

Телефон*

Кратка приказна за вашиот бизнис*

Линк до вашиот веб, FB или Instagram профил*

Провизија*

Лозинка*

Повтори лозинка*

* Се согласувам со  Условите и политиката на користење

После успешно пополнување и испраќање на апликацијата за продавач на Pogon.mk ќе бидете контактирани од нашиот тим кој ќе Ви помогне во целиот процес до пласирање на вашите производи / услуги на Pogon.mk.

Главно мени