Таргетирана промоција

1.600 ден13.000 ден

Таргетирана промоција на Вашиот бренд и производи на социјани медиуми и е-маил еднократно во текот на месецот (1.600 денари)  или пак во облик на кампања (13.000 денари).

Избриши
Категорија:

Дополнително инфо

Вид

Еднократно, Кампања

Главно мени