Обука за изучување на техники за шиење и кроење

obuka kroenje 2

ЕСЕ на пет жени/девојки им обезбеди можност за изучување на техники за шиење и кроење!

Очекувајте нешто ново на Погон.

Во меѓувреме посетете ја страницата www.pogon.mk и купете го Вашиот омилен производ.

Обуките се спроведуваат во рамки на проектот Погон – уникатна платформа поддржани преку прокеот #LeaveNoOneBehind CeProSARD.

Главно мени