• Лустери рачно направени од фурнир од даб

  Продавница: Jamcraft

  Дрвен лустер од даб коj создава уникатни сенки на ѕидовите.

  Лустерот е погоден за секаков ентериер, затоа
  што
  секаде има место за парче природа. Ќе го направат вашиот дом пријатен и ќе му дадат угодна светлина навечер.

  Лустерот е во природната боја на дрвото со
  што може да се види природната текстура на дрвото која проектира
  префинета мека светлина.

  Дрвото обезбедува релаксирачки амбиент во кујната. Лустерите се погодни
  и за класични и за модерни стилови на простории, така што може да се вградат во
  кујни, дневни соби, ходници како и ресторани и кафетерии.

  -Димензии ширина 50 cm  x висина 30 cm

  -Вклучено: Лустер, розетна, кабел и сијалица.


Главно мени