Работилница за рачни изработки по повод новогодишните празници

Rabotilnica 24.12. 7

Уште една успешна работилница се одржа викендов во просториите на “Јавна соба”, со цел подобрување на состојбата на жената и надминување на сериозниот проблем со семејното насилство.

Жените, со помош на своите деца изработија преубави и уникатни рачни изработки по повод новогодишните празници.

Секој од уникатните производи ќе биде изложен и достапен за продажба на нашата онлајн платформа ПОГОН.МК.

Главно мени