МАСКИ Aкрил на платно 50×70

8.000 ден

Продавница: Julija Barbun

Има на залиха

Време за испорака: 3-5 работни дена
Категорија:

ЛАЖНИ МАСКИ

Што сме ние?

Суштества кои се кријат зад различни маски!? Маски на лажна среќа, бескрајна љубов, братска верност?!

“Хммм…дај денес за доручек ќе ја изберам дволичноста, а за вечера ќе изберам заљубени очи и беспрекорна насмевка, ќе ми треба.”😍😁

Постоиме во свет на лаги, лажни ликови и изопачени чувства. Се преправаме, се прикриваме.👺🤡

Зад тие маски што ги ставаме на лицата се криеме како да се штитови во војните. Го браниме она најскапото, најранливото, го чуваме себично само за себе.🛡🏹

Зашто така е полесно, полесно е да ја играме играта која нема крај. Во која нема победници и губитници….

….или сепак ИМА?!

Бидете први што ќе дадете оценка за “МАСКИ Aкрил на платно 50×70”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оценки

Сеуште нема оценки

Политика за испорака / враќање / замена на производ

I.  Начин на испорака:

 

Вршиме достава на целата територија на Република Македонија. Доставата се врши пореку Тотал Пост Логистик до Вашето место на живеење во временскиот период од 1 до 3 работни денови  (опција 1) или пак може да се подигне директно од кај производителот (опција 2).

 

 

Опција 1:  Доколку одберете опција за достава, трошокот за испорака го плаќате Вие при прием на праткат. Трошокот за испорака е варијабилен, зависно од тежината на пратката и висината на нарачката (види ценовник на следниот линк: https://tpl.mk/%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d0%ba/) .

 

  • Пакет со тежина од 0 – 1 кг = 130 денари
  • Пакет со тежина од 1 – 3 кг = 150 денари
  • Пакет со тежина од 3 – 5 кг = 170 денари
  • Дополнително, на претходно наведениот трошок за нарачки до 3.000 денари се плаќа надомест од 30 денари и за нарачни над 3.000 денари се плаќа надомест од 1% од износот на нарачката.

 

Пример: Доколку имате пакет со тежина од 2кг, вредност 1.000 денари, трошокот за достава е: 150 + 30 =180 ден.

 

Опција 2: Доколку, сакате производот да го подигнете сами Ве молиме наведете го тоа во делот “коментар – порака за производителот” при вршење на нарачката и пополнување на информациите за истата.

 

II. Враќање/замена

 

ПОГОН дава можност за враќање и замена на производите кои се изложени на нашата интернет продавница  само во случај на нивна неисправност или пак  при оштетување при транспорт.

 

Доколку утврдите неисправност или пак добиете оштетен производ потребно е тоа да го пријавите на 02/3298 295, а ние имаме за обврска да контактираме со производителот на нарачаниот производ и да се погрижиме за надминување на проблемот во најкраток можен рок. Во ваков случај нудиме можност за замена за ист производ или пак враќање на платениот износ. Во вакви случаи купувачот нема дополнителни трошоци, трошоците ги сноси производителот во случај на неисправност или пак ПОГОН во случај на оштетување при транспорт.

 

Дополнително, ПОГОН нуди можност за замена во рок од 3 дена од денот на прием на производот само во случај кога производот отстапува од описот наведена на интернет страницата (пример: различна боја од онаа на сликата, различен облик, итн.). Во овој случај купувачот е должен писменто да достави барање за замена пропратено со соодветено образложение и потврда за денот на прием на пратката. Барањата се доставуваат на pogon@pogon.mk.

Главно мени