Свеќник/држач ” Бела Ноќ’ – Candle Holder “White Night”

600 ден

Продавница: Gōra - Wood&Crafts

Има на залиха

“Бела Ноќ” … е направена од: Бел Бор.
Бил: палетен држач
Сега е: свеќник – деко држач

“White Night” … is made from: White Pine Tree
Was: Pallet frame holder
Now is: Candlestick holder

Време за испорака: 1-3 работни дена
Категорија: Тагови: , , , , ,

Осветлете ги вашите нови мигови!
“Бела Ноќ” е свеќник наменет за тенки свечени свеќи, но и деко држач за согорување на миризливи (медитативни) стапчиња.

* во цената не вклучена цената за испорака.

Enlighten your new moments!
“White Night” is a candlestick holder intended for thin festive candles, but also a deco holder for burning scented (meditative) sticks.

* shipment pricing is not included

Бидете први што ќе дадете оценка за “Свеќник/држач ” Бела Ноќ’ – Candle Holder “White Night””

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оценки

Сеуште нема оценки

Политика за враќање / замена на производ

Важна напомена:
   Сите производи се уникатни по содржина, структура и се продаваат по приципот на видено - купено. Истите не поседуваат величини и се димензии како прикажани на пртфолиото. Не вршиме замена и враќање на производи поради погореспоменатите причини.

Главно мени