Ноќна ламба со твоето име (Flowers & Gold Flames)

1.400 ден

Продавница: Handylab

По нарачка

Уникатна ноќна ламба со твоето име или името на вашите омилени. Овој модел е со цвеќе и Gold Flames.
Моземе да ги изработиме сите имиња! 
Буквите се изработени со епокси ресин, базата е со дрво и лед светло. 
Димензии: 
Дрвето – 20-50 цм (зависи од името)
Буквите – 6 цм
Лед – бело или микс бои 
Време за испорака: 1-2 недели
Уникатна ноќна ламба со твоето име или името на вашите омилени. Овој модел е со цвеќе и Gold Flames.   
Буквите се изработени со епокси ресин, базата е со дрво и лед светло. 
Димензии: 
Дрвето – 20-50 цм (зависи од името)
Буквите – 6 цм
Лед – бело или микс бои 
Бидете први што ќе дадете оценка за “Ноќна ламба со твоето име (Flowers & Gold Flames)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оценки

Сеуште нема оценки

Главно мени