Свеќник/држач ” ПисателоВоТО 2″ – Candle Holder “Writer’S 2 “

800 ден

Продавница: Gōra - Wood&Crafts

Има на залиха

” ПисателоВоТО 2″ … е направен од: Црн Орев
Бил: стар паднат трупец
Сега е: свеќник-деко држач

“Writer’S 2” … is
made from: Black walnut
Was: Old fallen stump
Now is: candlestick holder

Време за испорака: 1-3 работни дена

Осветлете ги вашите нови мигови!

“ПисателоВоТО 2” е свеќник наменет за тенки свечени свеќи, но
и деко држач за согорување на миризливи (медитативни) стапчиња.

* во цената не вклучена цената за испорака.

Enlighten your new moments!

“Writer’S 2” is a candlestick holder intended for thin
festive candles, but also a deco holder for burning scented (meditative)
sticks.

* shipment pricing is not included.

Бидете први што ќе дадете оценка за “Свеќник/држач ” ПисателоВоТО 2″ – Candle Holder “Writer’S 2 “”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оценки

Сеуште нема оценки

Политика за враќање / замена на производ

Важна напомена:
   Сите производи се уникатни по содржина, структура и се продаваат по приципот на видено - купено. Истите не поседуваат величини и се димензии како прикажани на пртфолиото. Не вршиме замена и враќање на производи поради погореспоменатите причини.

Главно мени