Family Tree

2.000 ден

Продавница: УбаваИдеја - NiceIdea

По нарачка

Ѕидниот украс со полудраги камења се изработува по нарачка, а изборот на камчиња се прави според хороскопските знаци на ченовите на семејството.
Пред да ја направите нарачката, контактирајте не на ubavaideja@gmail.com за заедно да ги одбереме камчињата на вашето семејно стебло.
Време за испорака: 1-2 недели
Корењата се родителите. Тие го формирале семејното стебло кое се развило во две гранки (нивните деца), а тие се разгрануваат во помали гранки – членовите на нивните семејства. Сите се претставени со полудраги камења според хороскопските знаци.
Почетоците на корењата и завршетоците на гранките се претставени со горски кристал – тоа се предците на родителите и идните членови на семејството кои ќе продолжат да го одржуваат семејното стебло во живот.
Бидете први што ќе дадете оценка за “Family Tree”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оценки

Сеуште нема оценки

Политика за враќање / замена на производ

Производот може да се врати во рок од 2 дена по приемот доколку не соодветствува со направената нарачка.

Главно мени