Тура со посета на црквите во Крушево и собата на Васил Иљоски

1.999 ден3.599 ден (-44%)

Продавница: Крушевска Жена

Има на залиха

Оваа тура ќе ви овозможи да го истражите огромното културно наследството од икони, фрески и да ги дознаете тајните на влашката култура и традиција. Еден од начините за најдобро запознавање со минатото, животот и со функционирањето на сите народи во Крушево е преку посетата на главните градски цркви.

Категорија:

Времетраење: Оваа тура е најмалку тричасовно уживање во крушевската традиција.

Почеток на турата: Црква ,Св. Никола” во центарот на Крушево.

Денови во кои се нуди турата: Сабота и недела. Турата може да се изведе и во други денови од неделата, за однапред формирани групи по претходен договор.

Група: Турата е идеална за сите лица на секоа возраст. Потребни се минимум пет, а максимум 10 учесници.

Бидете први што ќе дадете оценка за “Тура со посета на црквите во Крушево и собата на Васил Иљоски”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оценки

Сеуште нема оценки

Главно мени